Satsa på bra fiskfoder

Fiskar som du har i din damm, de behöver ha bra fiskfoder. Om du vill, köp fiskfoder hos Granskattehults Damm- & Trädgårdstrivsel. De har nämligen ett riktigt stort utbud av foder för fiskar. De har även foderautomater och andra bra tillbehör. När det gäller fiskmat, så är det viktigt att du köper rätt, beroende på vad det är för fiskar du har. Olika arter har behov av olika mat. Små fiskar bör inte äta detsamma som större fiskar till exempel.

Att ge dina fiskar rätt mängd mat är även det viktigt, så satsa även på att köpa en bra foderautomat. Det finns modell med timer, så väl som det finns en du kan styra med mobilen.

Köp bra foder till dina fiskar

När du ska köpa fiskfoder så har Granskattehults Damm- & Trädgårdstrivsel ett stort utbud av detta. Bland annat har de fiskmat från Pondteam. Maten för fiskarna finns i former som:

  • Pondsticks – fiberrikt, flytande fiskfoder för guldfiskar under sommaren
  • Pondgranulat - ett flytande, fiberrikt, energirikt fiskfoder som passar småfisk och guldfiskar
  • Koipellets – för koifiskar

För att dina fiskar ska må bra, så är det viktigt att ge dem foder som ger dem rätt med vitaminer, energi, spirulina, proteiner med mera.

Bra tillbehör

Hos Granskattehults Damm- & Trädgårdstrivsel finns det inte bara foder för fiskar och tillbehör till det, utan de har även det mesta du kan behöva ha för din damm. De har även vackra dekorationer för din trädgård. Du kan se hela deras utbud genom att besöka deras hemsida om du vill.